God jul!

Jag idag :)
 
Tjena tjena i julstressen!
Ca 45 min kvar till julafton nu!! Undrar allt vad man får nu! Speciellt va man får av Niklas, han lyckades köpa ett nånt fint halsband till mig i födelsedagspresent! Jag är dessutom nyfiken på vad han ska tycka om min julklapp! Det är fortfarande hemligt vad det är vad han får haha.
 
Imorn blir det mycket att göra! Först ska man upp tidigt och hjälpa mamma med julmaten som vi sedan ska ha med till min moster och emellan det vill jag hinna med att åka till Frölunda Torg och köpa nytt smink... eller... man kan ju faktiskt vänta och köpa det i mellandagarna på rean! 
 
Efter att ha varit hemma hos min moster i stan så ska man åka hem till Niklas och hans familj och öppna julklappar! Längtar galet mycket nu asså!!
 
Hade bra nu gott folk och ha en riktigt god jul!
 
På tal om rea så hittade jag denna fina klänning som jag ska ha på nyår. Fick den för 175 på bikbok, det var då 50% avdraget! :D

Trött!

Bild på mig från min studentbal i våras
 
Tjenare! Är galet trött idag asså! Men klarade iallafall att gå upp och åka till körskolan för att göra en kontrollkörning inför uppkörningen, alltså de skulle se om de tycker att jag skulle klara av en uppkörning om jag hade gjort en nu. Gissa vad? Jag blev faktiskt godkänd! Hahaha! Det roliga är att det ända jag behöver tänka på är att köra saktare, lite komiskt när jag tidigare har kört som en gammal kärring på vägarna innan! Nu börjar man bli fartblind!
 
Efter det drog jag och mamma till Frölunda Torg för att leta julklappar. Vi ska vara med på en slags julklappslek där vi ska köpa med oss något till min moster för 100:- och detta ska vara inslaget och sedan ska det bli någon tävling om det. Vi hittade tyvärr inget så tänkte leta vidare i Nordstan imorn, om jag vågar eftersom ungdommarna håller fortfarande på i stan... Så jäkla tråkigt asså! De skämmer ut stan asså! Gamla goa glada Göteborg, 4 st g som säger allt!
 
När man hade varit där ett tag så åkte jag vidare hem till Niklas. På vägen dit så somnar man nästan på spårvagnen och glömmer att man ska gå av vid korsvägen! Bra där!! När jag väll kommer hem till Niklas så lägger jag inte ens märke till hans bror som sa hej till mig när jag kom dit, lyckat värre! Niklas ville kolla på en film och startar datorn och när han frågar va jag vill se så hade jag redan somnat! Ännu mer lyckat! Haha! Hade nog sovit över där om Niklas inte hade haft tenta #2 imorgon för denna vecka. Här sitter jag och klagar hur trött jag är som inte gör ett skit om dagarna samtidigt som Niklas pluggat 9h/dag de senaste 2 veckorna. Snäll chey där!

Crazy shit i Göteborg!

Bild tagen från sydsvenskan.se
 
Under tiden som jag planerade va jag skulle göra idag så ringer Sabrina mig och frågar mig om jag vet vad som har hänt inne i stan. Jag fattar ingen ting och hon förklarar snabbt då hon säger att det är kaos i stan och det är världens bråk. Min första tanke var verkligen "Vafan händer med världen?!" så jag kollade igenom snabbt på aftonbladet och såg att det hade startat värsta kriget emellan ungdomar. Det handlade om tjejer och killar som blivit uthänga på facebook och instagram om att de är horor, slampor, m.m. De som blivit uthängde hade fått nog och under natten till idag pratat ihop sig och bestämt sig att de skulle hämnas på de som startat dessa grupper på instagram och på facebook. Så vid 8.30 imorse hade folk börjat samlas runt plusgymnasiet för att få tag på den tjej som man tror har startat dessa grupper på instagram och facebook.
 
Vi drog själva till stan för att se vad som hände, när vi kom till stan så märkte man inte så mycket i början men vi gick in i nordstan och där kände man verkligen hur hatet låg i luften. Det var galet det kändes verkligen som att man skulle bli nerslagen om man skulle säga något eller råka gå in i någon. Både tjejer och killar hade världens hatblickar och poliser överallt som bevakade det hela.
 
Enligt mig så hade gått för långt när människor går ihop för att misshandla och vissa som var med i detta sägs ha velat döda denna 17-åring som sitter nu i förhör. Detta är verkligen galet men ändå tycker jag att det är bra att människor reagerar såhär så att folk kan fatta att sånt här sårar folk. Det är verkligen inte okej att kalla folk hora, slampa, bögjävel, fitta m.m. Det har gått för långt, men det är även fel att människorna använde våld. Man blir ju rädd att tänka på hur det kommer bli i framtiden... Kommer man våga skaffa barn?
 
Sluta hata och älska varann istället!

See the day

Will you ever see the day?
 
Gud va jag är trött... Vill gå och lägga mig igen men mamma lär väll släpa upp mig igen...
Idag vet jag inte vad jag ska hitta på... Kanske möter upp Niklas senare och kollar på någon film! Eller så kanske man ska ringa Max och kolla va han håller på med! Vilket liv jag har... eller vänta! Jag kan börja med Niklas julklapp! Där har vi det! Det är något jag verkligen behöver börja med!! Dags att starta redan nu! 
 
 

Godmorgon!

 
 
Godmorgon får man väll säga när man vaknar halv 11 :3 Hatar när mamma slänger upp dörren och säger att man SKA gå upp när man inte har något att göra under dagen och sen så går hon ut... Asså vad är då meningen att väcka mig? Låt mig sova tills du kommer hem... 
 
Igår var jag hemma hos Niklas en kort stund där man fick se en hel del charmiga bilder på honom när han var liten. Han måste seriöst ha varit en utav de mest charmigaste ungarna ever haha! Han är fortfarande extremt charmig hihi.
 
Efter jag hade varit där i ca 2 timmar mötte jag upp Sabrina i stan så drog vi hem till Max där vi satt och pratade och drack the! Hur mysigt som helst! Efter det så körde vi just dance i 2 timmar typ haha jag va den enda som inte tog någon paus, men jag kände inte att det behövdes jag tycker bara det är extremt roligt och kan inte sluta! 

Dip dye!

 
Såhär vill jag göra med mitt hår! Men lär få vänta efter den 8 jan då jag ÄNTLIGEN har fått tid hos frisören som aldrig svarar... Måste klippa av mig mina slitna toppar innan jag gör det eftersom man måste bleka håret innan man färgar med de roliga färgerna. Vill helst göra det hos frisören för jag vill inte ha för slitet hår som man kan få när man gör detta hemma...  Tycker ändå inte att det syns så mycket när man har så mörka färger i! Det är ju ändå två utav mina favorit färger (lila äger :3)

Jag får skärpa mig...

 
Jag får skämmas verkligen! Jag måste bli bättre på att skriva på bloggen asså... Aja... 
 
I helgen var jag med Niklas som jag skrev! Vi va på Jul på liseberg och det var otroligt fint där! Niklas påstår att han inte alls är romantisk men det var han som kysste mig under va heter det på svenska.... "misteltoe" heter det på engelska iallafall haha. Jag visste att den var där den hängde men hade glömt av det då när vi gick där! Han är riktigt charmig min pojkvän så jag blir tårögd! 
 
I lördags så drog jag hem till min ena moster för där va min mamma, mina två mostrar plus deras män och två utav mina kusiner! Där fick man god mat och härligt sällskap! Måste säga att de har nog den största gran som jag sett hemma hos någon.. eller tjaa den bredaste haha, den tog upp halva vardagsrummet!
 
Igår köpte vi äntligen en gran! Enligt mig så är den spinkig men mamma gilla den så då är det bara att vara tyst... Jag fick iallafall pynta den och då hängde jag upp bl.a. upp änglar (den på bilden) Jag gjorde sånna till mamma förra året i julklapp! Hon var överlycklig så hon tappade en utav dom så att ena vingen gick av och då började hon lipa sönder... Man skulle kunna tycka att det skulle vara jag som skulle göra det! Haha

Julmys!

Bild från instagram igen!
 
Nu är bullarna färdig, antagligen blir det bild på det imorn eller något. Nu är det dags att göra mig i ordning, packa, ladda kameran för att dra till Niklas lämna packningen där sedan ta med Niklas i handen och bege oss till Jull på Liseberg för att mysa under all julbelysning! 
 
När vi varit där en stund ska vi hem till Niklas och mysa där! Kolla vidare på Moulin rouge antar jag sedan ska jag kolla på vampire diaries oavsett om han vill eller inte mohahaha! Han får väll plugga då när jag kollar på det!
 
Ha en bra fredagskväll folket!

What's up?

Gammal bild på mig från Spanien 2008
Har extremt gammla bilder på denna dator så det blir bilder från instagram, följ mig där! @Junesoholic
 

Är grymt stolt över mig själv när jag fick 18/20 på första delprovet :3 yaaaay! Hoppas det går lika bra med de andra frågorna eftersom jag inte är precis den bästa när det kommer till teoretiska saker.. Märks ganska stort på mina betyg, har toppbetyg i musik, data, räddningstänst och sånna ämnen men när det kommer till de andra ämnena som samhäll, svenska m.m såååå ligger man inte lika mycket på topp... På tal om betyg så ligger jag riktigt nära för att komma in på sjuksköterskeutbildningen till våren! Får bara hoppas att folk tackar nej!
 
Igår va jag stort sätt ute hela dagen, Sabrina har börjat kalla mig mini-pansionär typ bara för att jag är ute och promenerar ute med mamma, kollar på glamour med mamma, haha men om man inte gör något på dagarna så antar jag väll att man blir som den man bor ihop med! Men iallafall så var jag ute och gick med mamma i slottskogen först där sälarna hoppade som delfiner och hundar jagade varann (fan va tantig jag kände mig nu...) sedan körde (jag ^^) till körskolan för att göra upp med dom om en bra plan för körkortet nu i det sista! När jag varit där ett tag körde jag mot centralen och mötte upp Sabrina för att leta upp grejer till Niklas julklapp som kommer bli hur fin som helst! :D Bästa på hela dagen måste ha varit när... eller.. Sabrina dödar mig om jag skriver vem vi sprang på hahaha!
 
Ha en bra dag folket!

Lussebullar!

Bild på mig från 30/11, top floor på Sticky fingers
 
Tjenare tjenare!
Jag är rätt dålig på att uppdatera... haha döda mig inte!
Just nu håller jag och mamma på och bakar lussebullar/lussekatter same shit... Precis innan vi började fick jag ett meddelande på voxer från Niklas och Victor som härmade katter... tjaaa jo dom är helt normala de där två...?
 
Degen gäser just nu så då tänkte jag att jag skulle börja med delproverna till körkortsteorin, eftersom jag har svarat på alla frågor på internet :D känner mig ändå duktig och hoppas att jag snart har det där löjliga körkortet...
 
Bild på bullarna kommer senare! 

Mr & Mrs Fletcher

 
Hittade precis denna underbara video på Tom och Givonanna som gifte sig i sommras efter ha varit tillsammans i många år och varit bästa kompisar sedan 13 års ålder! Videon fick mig verkligen till att börja lipa sönder! Deras dag verkade vara helt lyckad och underbar och jag hoppas själv att en dag så kommer jag få lika underbar dag som dom fick! Hoppas de lever tills döden skiljer dom åt och att de får massa små söta brunögda Fletchers! :D
De som inte vet vilka dessa två är så är det så att Tom är en underbar sångare och sjunger i bandet McFly som jag har lyssnat i många år tillbaka och han är en stor förebild! 
 
Giovanna & Tom Fletcher

Vampire diaries

 
På tal om Vampire diaries så va denna låt med i serien och jag älskar låten! Helt underbar och talangfull tjej!
Bidry som egentligen heter Jasmine van den Bogaerde är bara 16 år gammal! Hon var med i en tv-tävling som heter Open Mic UK när hon var 12 år gammal, alltså 2008. Inte nog att hon var så ung för att va med i TV så vann hon också hela tävlingen! Hon sjöng Skinny Love i tävlingen redan då men den släpptes inte på singel förens 7 november 2011.
 
 

Förlåt!

Såhär såg man ut igår då!
 
Förlåt för att jag inte har varit aktiv! Har inte riktigt haft tid till att skriva något! Har haft fullt upp med att plugga körkortsteori och igår var jag hemma hos Niklas för att små-fira att vi varit tillsammans i 4 månader! 
 
Det var tänkt att jag och Niklas skulle dra till Liseberg och gå där ett tag igår, men det blåste kallt och snöade! Så vi sket i det och bestämde att ha en mysig hemma kväll hos han! Vi började att kolla på Moulin Rouge med hemmagjorda lussebullar och popcorn (jag fick knappt några popcorn pga att Niklas äter upp en skål på typ 2 min). Efter typ en timma in i filmen så blev vi trötta och hungriga och bestämde oss för att gå och äta något och sedan lägga oss!
 
Idag har jag inte gjort värst mycket, vaknade vid 12, åt frukost, brottades med Niklas, sminkade mig och drog iväg hemåt (en timmes resa emellan oss...). Så nu sitter jag hemma i soffan med mamma som kollar på någon japan som snackar om celler och jag pluggar körkortsteori. När jag är färdig med det tänkte jag kolla lite på Vampire diaries säsong 4 :D Det va ett tag sedan jag kollade och ligger efter med avsnitten!
 
Go Damon! Haha

It's so fluffy!

 
Somnade med en inbakad fläta inatt och imorse när jag tog ut flätan så POFF så fick man en fluffig-look! Haha och jag som ville duscha när jag vaknade... Får bli dusch imorn bitti istället! Sedan så måste jag verkligen ringa frisören imorn och boka tid för klipp och färg :D Efter det blir det till att dra till stan och shoppa loss med pojkvännen, han ska på en sittning på Charlmers på lördag och det är rubis-kub-tema och han behöver färgglada kläder, vilket han inte har haha eller joo men de är rutiga och randiga och de behöver basic-kläder! Efter det får man se om det blir utgång eller om det blir mysig hemma-kväll med tända ljus och en mjuk å härlig filt med brittiska flaggan på! :D

Första julklappen köpt!

 
Dåså! Då har man köpt och gett mamma hennes julklapp, tänkte att hon skulle behöva drobbarna redan nu! Så när vi hade varit och köpt dom åkte vi till Slottskogen för att promenera och så tänkte jag att mamma kunde testa att gå med dom, men mamma ville inte direkt göra det idag sa hon haha. När vi nästan va färdiga så halkade mamma, men hon ramlade inte. Då skratta jag och sa till henne att hon skulle behövt drobbarna ändå!
 
Desutom har man kommit på vad man ska köpa till Niklas men det håller jag tyst om, så att det inte kommer ut och han får reda på det! Har stort sätt tänkt på de saker som han gillar absolut mest haha!
 

Julklappar är i-landsproblem...

 
 
Jag har ett galet stort i-landsproblem... jag vet inte va jag ska ge min underbara pojkvän i julkapp.. Jag har stort sätt typ inga pengar så kan inte köpa några smycken eller något... Oh herre....
Får väll dra mig ut snart och leta runt lite! Har några idéer men de är hur dåliga som helst.. Hittar väll på något bra till slut! :D
 
Till mamma har jag tänkt att köpa sånna där halkskydd som man kan sätta på skorna. Mamma ramlade i höstas och bröt armen och är jätte rädd för att gå ut nu när snön kommit för att hon är rädd att hon ska ramla igen och skada sig ännu mer. Det är lite synd faktiskt eftersom min mamma älskar att gå ut och promenera i slottskogen, eller tja... hon gillar och promenera stort sätt överallt :P 
 
 

Failade med förra inlägget!

Min tjockis kanin Melker!
 
Jag skrev ju att jag är förkyld igen men skrev ingenting om det! Epic failure! Eftersom jag knappt äter något pga att jag inte känner någon hunger, eller joo... ibland gör jag väll det men det är väldigt sällan, så väger jag väldigt lite och mitt imunförsvar suger så blir jag förkyld rätt ofta! Niklas har också väldigt dåligt imunförsvar så vi båda har blivit förskylda nu, det va typ en månad sedan som Niklas fick halsflus, konstigt nog blev inte jag smittad men förkyld blev jag! När jag blir förkyld så sätter det sig på stämbanden och jag tappar rösten efter ca 2 dagar och detta är något som är extremt störande.. så nu känner jag att säkert imorn så lär jag inte ha någon röst kvar...

Förkyld... igen...

 
Hej hopp!
Har haft en underbar kväll och dag med Niklas idag, men vi va en aning uttråkade igår kväll haha, så de blev en del fjortis-bilder på oss! Ett tag tänkte vi om vi skulle ta plastpåsar och dra ut i snön och åka men då somnade Niklas (som han brukar göra.. :P) 
 
Idag när vi vaknade så åt vi frukost tog ett varmt bad och myste riktigt länge innan vi gjorde oss i ordning för att han skulle dra till skolan och jag hemåt för att göra mer körkortsteori (det är stort sätt det ända jag gör när jag är själv haha)
 
Ikväll kanske det blir att man drar sig till Max för att kolla på någon disney film eller köra Just Dance 2 och 4 :D 

Ny design!

Trailer för nya videon                                         Lyric videon
 
Nu har jag typ suttit framför datorn i 2h och har i ena stunden suttit med körkortsteori å i andra suttit och gjort om designen på bloggen! Herregud, de kommer ta ett tag innan jag gör om det... verkligen något som jag suger på!
 
När man sitter så framför datorn så måste man ju självklart lyssna på musik! Eftersom Girls Aloud återförenats så har jag börjat lyssna på dom galet mycket igen! Ovan kan ni höra deras nya låt "Beautiful cause you love me", en rörande låt om man lyssnar på texten! 
 
Nu ska man käka något gott och mättande sedan drar ner i källan och hämta en stor väska och sedan ta mitt pick och pack till Niklas!
 
Ha dé!

Någon som gillar snön!

Melker sitter och njuter utav snön
 

Jag tog ut min Melker för att se hur han reagerade på snön, jag kan bara säga att han ÄLSKADE snön! Han hoppade runt och srang runt hela trädgården så jag knappt själv hängde med, han rörde sig stort sätt hela tiden så det var riktigt svårt att ta kort på honom. Jag tror att han önskar sig ett nytt koppel som inte är rosa haha han biter på det så fort han får syn på det! 
 
När jag skaffade Melker så sa alla "Har du köpt en kanin? Hur gammal är du?", men seriöst titta på honom! Han är hur charmig som helst! De som har träffat han har blivit hur charmade som helst av honom, kaaaanskeee för att han inte riktigt inte beter sig som en vanlig kanin... Han kan sätta sig i soffan och kolla på tv, äta popcorn, han kommer när man knäpper med fingrarna, om han gör något dumt och jag säger till honom så slutar han haha han är inte speciellt normal...

Snö...

 
 
Bara för att klagade på hur kallt det va så SJÄLVKLART började snön falla igår... Visst det är mysigt med snö, bara man är innomhus haha. Trots mitt lilla hat mot snön så har jag bestämt mig att dra ihop några och åka pulka till helgen i slottskogen! Låta barnet inom mig få visa sig (för det gör den ju aldrig annars höhö)! 
 
Låten som jag länka DROGAR jag just nu hihi! Det är riktigt söt och fin text och den är perfekt att lyssna på nu när snön kommit och när man sitter på bussen och är trött! Den får mig även att tänka på Niklas också!
 
Nu ska jag fortsätta att plugga körkortsteori, sedan packa för att dra mig till andra sidan stan för att sova över hos Niklas! Det kommer bli väldigt mycket packning eftersom om det är någon från någon förskola som är sjuk och de behöver mig så ska jag kunna ha bra kläder med mig för att vara ute! Så då blir det att ta med sig, mössa, vantar, långkallingar, termobyxor, tjocktröja och mycket mer haha! 
 
Ha en mysig vinterdag allihop!

Saknar värmen!

Walk in the sun
 
Saknar sommar, Spanien, värmen... Sitter under duntäcket framför tvn med massa ljus tända i hela vardagsrummet, skruvat elementen på max, men ändå är det kallt...
 
Niklas har nu åkt hem för att han behövde plugga till en tenta som han har snart och jag ska upp tidigt imorn för att skriva på anställningspapper för att vara vikarie på en förskola! :D Det va ett tag sedan jag praktiserade på en förskola, men det ska jag nog fixa med tanke på alla syskonbarn som man fått passa då och då.
 
Snart blir det thai-mat och vaxa benen! De ska bli lena som silke, trots smärtan.. haha ska man vara fin så får man lida pin! 
 
Hade gött!

Im back!

 
Tjena! 
Jo här har man inte skrivit på ett tag, men tänkte på att börja igen! 
Under tiden har man gått och blivit brunett varit singel och träffat en underbar kille! :D Man har även tappat kontakten med sin pappa, pga familjebråk sedan långt innan jag föddes... men jaja...
 
Snart är det jul och det är ju första advent idag! Känns som att Göteborg är ända staden i Sverige som det inte finns snö i haha, skönt det! Hatar när det är kallt ute och man känner hur man tappar känsel i fingrarna och i fötterna när man är ute! Spelar ingen roll hur mycket jag tar på mig, vantar, raggsockar, långkallingar, jag fryser sönder! Det roliga är att min pojkvän är från norrland och älskar kyla haha, så jag brukar sitta under duntäcket när vi kollar på tv och han sitter i bara skjorta! Men det är bara bra för då kan han värma mig under natten när jag fryser och jag kyler ner honom (för att han är så het ;) haha)
 
Ha de gött så hörs vi väll snart igen!
 
Jag och min pojkvän Niklas :D