Woop woop!

 
Tjenare!
Idag så har jag väll inte så värst mycket på schemat förutom att ikväll så ska jag med Niklas på nollfinalen på Charlmers. Niklas och jag lär antagligen ha en egen sittning eftersom Niklas inte köpte någon biljett till sig själj till sittningen på Charlmers som är innan nollfinalen. Så jag får antagligen vara hans nolla ikväll haha.
Jag kanske ska dela ut lite CV:n och personliga brev efter jag och Niklas ska till hans brorsa och fika (de bor 2 min ifrån varann..).
 
Annars de senaste som jag varit i Göteborg så har jag hängt en del med Sabrina, var med henne när hon STOR shoppade, vi blekte mitt år så jag har nästan mitt naturliga hårfärg, träffade Charles och tog en fika, kollat en hel del på American horror story som jag rekomenderar STORT.
 

Disco love!

 
Har nu blivit beroende utav den här låten av The Saturdays, tycker det är synd att Frankie inte får vara med helt i videon eftersom hon är gravid... Jag själv hade tyckt att det hade varit roligt om jag var gravid och spelat in en videon som ett minne, dessutom kan man ju visa det för barnet som snart ska komma när han/hon blivit äldre och visa "Det där är du älskling!" istället för att dölja sin unge. Men vad vet jag detta kanske inte är Frankies egna val! 
Jag diggar annars låten EXTREMT mycket :D

Im back!

 
Japp! Det stämmer jag ska försöka komma igång med bloggandet ännu en gång haha.
Jag har nu flyttat till Strömstad på heltid, en aning segt eftersom alla jag känner bor i Göteborg (förutom mamma och Rolf)... Så nu försöker jag verkligen med att söka jobb, stort sätt allt jag kan söka så jag förhoppningsvis kan komma tillbaka till götet!!
Annars är det väll inget speciellt spännande i mitt liv för tillfället... men jag har haft en underbar sommar tillsammas med min underbara pojkvän! Jag har bott hos honom under hela sommaren med hopp om att jag skulle hitta ett eget boende inann han började skolan igen (men jag hittade som sagt inget). Dessutom har vi varit i SPanien i en vecka och besökt min pappa i Empuriabrava. Mysigt ställe men börjar dock bli tråkigt attåka dit varje sommar så nu har vi sålt stället och köpt en ny lägenhet längre ner i Spanien! Yaaay!!
 
Jag får se om det blir något mer skrivande ikväll men nu ska jag plocka ihop mina grejer och möta upp Sabrina så ska vi ta en shoppingrunda i Göteborg innan jag åker tillbaka till Strömstad på lördag eller söndag det får vi se!