Kära torsdag..

 
Kära torsdag.. vi har många bra och dåliga minnen... De flesta minnen har blivit av på Sticky Fingers, och de flesta minnen därifrån är dåliga... Men det är även där jag träffade Niklas och även fär vi blev ihop!
Skit samma med detta för nu ska jag skriva ännu mer onödigt! 
 
Igår var jag och Sabrina på donken i Mölndal och flamsade loss, sedan satte vi oss i bilen och körde mot Niklas nya lägenhet för att spana in den och på vägen lyssnade vi och sjöng OTROLIGT bra till Agnes, Darin m.m. 
Hemma hos Niklas så stod vi mest och kollade på mer än att hjälpa till med att montera ihop hans säng! När Niklas föräldrar åkt hem så stannade jag och Sabrina kvar och spelade monopol där jag förlorade stort.. så nu ikväll ska jag ha revanch mot Niklas iallafall eftersom att Sabrina åker hem mot Karlstad igen.
 
Annars har jag väll inget annat planerat idag... Har gjort mig i ordning men har ingen direkt lust att göra något, kommer heller inte på något att göra heller... aja... Kanske ska till Frölunda Torg med mamma men det är ingen stor shopping utan mer att hon ska fråga posten på hemköp om något, så roligt liv har jag! Yaaaay! 

Godnatt!

 
Hallo folket! 
Jag ska snart lägga mig! Har inte gjort så mycket idag men mamma ocj jag tog en umderbar promenad i slottskogen idag! Vi tog även en fika i solen, hon tog en glass och jag tog en varm choklad! 
 
Sen när jag kom hem kollade jag på Hollywood Heights som egentligen är en skit dålig serie men jag älskar den haha. Efter det har man kollat på massa olika tråkiga program.. så nu har jag bestämt mig att försöka få in Melker i buren och sedan ska jag lägga mig! 
 
Så nu säger jag till er, godnatt och sov gott!

Whats up?!

 Extremt gammal bild!
 
Well... Är väll inte den bästa på att skriva på den här bloggen men jaaa jag ska bli bättre!
Igår blev inte kvällen precis så som jag planerat! Men nästan! Istället för grillning i Slottskogen blev det taccos hos mig med skvaller med Sabrina och Max!
Vi kan ju inte glömma den olsagbara handlingen innan på Hemköp! Allt gick verkligen hur bra som helst fram tills vi skulle betala... Vi tog en sån där betalningsmaskin som man betalar själv i som allt ska gå så bra och snabbt i, men det va verkligen raka motsatsen! Den vägrade scanna in skiten, dessutom ville verkligen inte maskinen sammarbeta med oss i huvudtaget!
Efter en handling på en halvtimme som kunde ha tagit en kvart om allt hade funkat som de skulle... jaja.. Taccos blev det som sagt med skvaller. Kanske inte så mycket men vi överlevde eftersom att samtalsämnet snart blev mygg i norrland, utedass och bajs! Mycket skratt som sedan fortsatte till TP, strax efter vi hade börjat så kom även Niklas förbi. 
Efter en lång match, som ingen vann, med skratt, irritation och övertrötta ungdomar en lördags kväll med cola och påskmust så körde jag och Niklas hem Max och Sabrina (Niklas var självklart tvungen att byta radiokanal som vanligt så man ALDRIG hittar tillbaka igen...). Efter de åkte jag och Niklas hem till mig igen, kollade lite South Park och sedan gick vi och la oss vid ett.
 
Idag gick jag upp kl 10 och Niklas fick jag faktiskt upp innan 12! Efter det så åt vi frukost, gjorde oss i ordning för att sedan åka till Slottskogen och kolla när sälarna fick mat, sedan tog vi en lång promenad med mycket flams, Niklas höll på att bli biten av en häst i armhålan hahaha! Sötast av alla djur måste ha varit de nyfödda lammen och killingarna! Hur söta som helst!!
När vi flamsat där en stund va det dags för mat så vi åkte hem, spelade fotboll i min trädgård tills grannens katt kom och jag sparkade bollen lite lätt mot katten för att se hennes reaktion, hahaha det va typ som en matrix katt! Efter maten så drog Niklas hem till sig och jag drog hem till mig!
 
Så har min helg sett ut stort sätt! 

Trötter!

 
God dagens! 
Jag är en sämst bloggare men hittar inget i mitt liv som är direkt intressant... men det är ändå några som vill att jag ska fortsätta skriva och då får ni tåla att inläggen är extremt tråkiga..
 
Det har väll inte hänt så värst mycket det senaste men igår var jag hemma hos Levin som hade en förfest ihop med sin flickvän Josefine. Det var typ första festen på länge där jag inte har varit den yngsta eftersom Josefine och hennes kompisar var 94or! Blev inte så värst mycket festande för mig, men lite blev det med min påskmust som jag drack ur en mugg som alla trodde va kaffe! Jag drack inte eftersom jag hade med mig bilen och jag hade lovat att köra Niklas till Parken där de skulle festa efter. 
Det var faktiskt trevligt, fick lära mig black jack, är kanske inte den bästa på det men jag börjar fatta hur man spelar det! Det roliga va att när vi förlorade mot dealern så skulle vi dricka istället för att vi inte hade några markers. Alla blev rätt lulliga men där satt jag och shottade påskmust
Jag körde sedan Niklas, Yihan, Maxim och hans tjej Natalie till Parken till klassisk musik som de ville lyssna på i bilen... Haha jag tänkte att de ville höra fest musik men nej nej! 
 
Idag ska jag ut och grilla med Sabrina, Niklas kanske skulle haka på! Efter det ska jag nog ha en efterlängtad hemmakväll och övernattning hos Niklas! Vi ska säkert försöka kolla vidare på The Walking Dead!