Dagens


Tar hål i örat


Gårdagen + dagens

Igår var jag och gänget och bowlade och då såg man ut såhär >.<
Idag ser man ut såhär då! :D Snart blir att Sabrina ska ta hål i mitt öra tihii

Häxan surtant

Idag när jag, Sabrina och Linda var på Frölunda Torg och skulle in på Åhlens bara för att testa olika läppstift så stöter vi in på värlrdens surtant... Hon sa till oss att Sabrina hade öppnat ett oöppnat läppstift och sedan använt det och så sa hon att jag sagt till henne att man inte fick göra så, men egentligen gick det till såhär:
Sabrina tog ett läppstift från testlådan och testade den och jag sa att den inte ens syntes på henne, sedan så testade jag en läppenna och sen börja vi gå mot dörren och då hör jag någon som säger uräskta. Jag vänder mig om och ser en tant med ett läppstift i handen och börjar direkt att käfta på oss att vi har brutit mot lagen och bla bla... Jag orkade inte lyssna på henne eftersom Sabrina inte hade gjort något så jag gick där ifrån. När jag kom ut så vände jag mig så såg jag varken Sabrina eller Linda så jag ringde Sabrina då berätta hon att de hade kallat dit vakter och skit och hon var tvungen att betala för läppstiftet annars skulle de ringa polisen. Efter tidigare händelser med poliser så vågade jag inte direkt gå tillbaka så jag gick in i en annan butik under tiden jag ringde Tim om vad som hände.
Detta sluta med att Linda fick betala för läppstiftet eftersom Sabrina inte hade några pengar på sig, och surtanten sa att jag var otrevlig. Jag började att vara otrevlig mot henne när redan ifrån början hade en tyken attetyd mot oss. De fula var att hon inte ens jobba där (?!), men hon påstod att hon var en vakt. Men gud haha någon har inget liv när hon går in i butiker och spionerar på tonåringar bara för att sätta dit dom för de inte ens gjort något. Läppstiftet var tydligen inte en test, men den var sedan innan redan öppnad och låg som sagt där de andra testerna låg. Herregud, tanten behöver ligga!

Vill ha praktik..

Orkar inte med skolan... saknar min praktikplats på Sahlgrenska så det skriker om det.. Denna vecka har jag bara suttit med läxor hela tiden.. Men jaja snart är det fredag igen och då kan jag andas ut lite och förbereda mig inför nästa vecka! Då man b.la. ska till Sticky!
Man får ju inte heller glömma att Linda ska komma till Göteborg till helgen! Yaaay! Då blir det att visa henne Göteborg, lyckades med att få hennes syster att flytta hit så kanske lyckas med henne med >.<
Idag har jag haft en Bruno dag, har typ bara lyssnat på hans musik, men han är ju grymt duktig! Känns dock lite fel att Kim är lik han haha nä skoja bara ^^
Gammal bild men från vänster är Tim, Jim, jag och Kim (som jag tycker är lik Bruno Mars)


Inte nog med att jag är trött på skolan så är jag extremt trött på snorungar/småungar... På spårvagnen idag när jag skulle hem så går det på typ 10 skit ungar som "skjuter" papperstussar på varann med sugrör. Det tog inte alls lång tid innan tussarna råkade hamna på mig, så efter den tredje så vände jag mig och skällde ut killen som hade skjutit den. Jag sa till honom att han va jävligt omogen och att han bör tänka på att det finns andra på spårvagnen som KAN få tussarna på sig, han blev då skit röd i ansiktet och bad om ursäkt. Märktes att de vuxna runt omkring var ganska tacksamma för att jag sa till dom höhöSommar?

Jag vill verkligen tillbaka till Spanien :( eller... sommar och vara i Spanien... Underbara varma sommarkvällar med glass och massa annat gott att äta! Men nej nej.. dit kommer man inte kunna få tid till att få åka till under hela sommaren.. Då ska man sommarjobba 8 veckor (klagar verkligen inte på att få jobba det ser jag fram emot! :D). Inget slår sommrarna man haft i Empuria med Sabrina!
Hur som helst är jag verkligen trött på allt regn och snö... dessutom är jag trött på att vara förkyld..

The way you make me feelJust nu så snurrar det i mitt huvud.. Vet inte va jag ska göra.. men jaja
"Doug wrote too me ¨Kiss¨, what should I do?!"


Idag har det varit en riktig seg dag men det har jag, Tim och Sabrina behövt! Nu snart ska jag hem till mig och hämta bio-biljetter så ska jag å Tim se Star Wars 3D höhö.
Imorn blir det att fira Matilda och Annika som fyllt/fyller 19! Yaaay! Men innan det så ska man få träffa Tilda (min brorsdotter som är jämn gammal med mig)

Tills dess, HA DE!

Want u back ♥


Utgång!

Då är dags att börja tagga inför Sticky Fingers ikväll då, Charles ska få tappa sin Sticky-oskuld höhö. För att vara lite lätt påverkad som han är så kommer det att bli skit kul att följa honom ikväll!

Idag har jag annars varit och sett mästerkatten med 2 utav mina syskonbarn, Ida och Linn, världens underbaraste barn! Filmen för övrigt var jätte bra, värd att se!

Och en grej till Sabrina, tror att Dougie kommer dyka upp ikväll.. hahaha

Lite bilder!Klippte håret och fick nya shorts ^^
Saknar verkligen mitt långa hår... Så då har man inskaffat sig löshår ^^ me like!

Har ju varit hos min faster i Värmland i helgen, så jag roade mig med kameran när jag inte hade någon täckning på mobilen hahaÅkte lite pulka med mina kusinbarn när jag var i Värmland också ^^Detta fick Tim utav mig igår :3Bild från igår när vi var hos Charles å fira honom! På bild från vänster Erik och Tim

Alla hjärtansdag!
Igår var ju alla hjärtansdag, och det firade jag och min pojkvän med våra kompisar, eftersom Charles fyllde 18 (äntligen haha). Det var en lugndag för mig annars, åkte från Värmland vid lunch och var hemma sen igen i Götet vid 5 där en Sabrina stod och väntade på att få ta min väska haha, eller?

Idag ska jag hem igen till mamma som jag knappt sett de senaste 3 veckorna. Får se om Tim åker med för att sova över, men vet dock inte om det kommer bli så roligt eftersom jag behöver STOR rensa mitt rum, men han får väll sitta som en general och tvinga mig att slänga sånt som inte direkt behövs sparas.

Längtar verkligen till 7 april då jag och Tim ska åka till London och senare på kvällen gå på McFly konsert!! Har inte varit i England och sett dom sedan november 2008 då jag var iväg med Lina och min pappa, en resa jag aldrig glömmer!